Tyylikkyyttä asumiseen ja vapaa-aikaan

Yritys

Timberkoti on osa Finnlamellia

Finnlamellin juuret ovat vahvasti mukana alajärveläisessä hirsitaloperinteessä. Lamellihirsien teollinen valmistus alkoi ensimmäisenä Suomessa Alajärvellä lähes kolme vuosikymmentä sitten. Sama ammattitaito, aktiivinen tuotekehitys ja alan huipputeknologia antaa lujan pohjan myös Timberkotien valmistukseen.

Timberkoti on turvallinen hankinta

Tunteen ja järjen liitto
Timberkodissa on hyvä asua. Aidot materiaalit ja massiiviset puurakenteet luovat kodikkaan ja rauhallisen ilmapiirin. Terveellisen sisäilman ansiosta kaikki voivat hyvin, ihmiset, lemmikit ja huonekasvit. TimberFrame rakenteet kestävät sukupolvelta sukupolvelle. Niissä on erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja ne säilyttävät arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Toteutamme toiveesi
TimberFrame rakenteella lähes kaikki onnistuu. Asiakaslähtöiset räätälöidyt ratkaisut ovat tuoteperheen ydin. Ammattitaitoiset myyjämme ovat valmiita auttamaan sinua oman unelmasi toteutuksessa. Katso lähin Timberkoti-myyjämme >>

Luontoa unohtamatta
Me Finnlamelilla kunnioitamme luonnonmukaisia arvoja. Uskomme, että pienilläkin arjen valinnoilla ja päätöksillä voi vaikuttaa elinympäristön tilaan. Puhdas ja elinkelpoinen ympäristö on elämän perusedellytys!
Puu materiaalina ei ole luonnolle haitaksi. Tuotantoprosessissa pyrimme hyödyntämään materiaalit mahdollisimman tehokkaasti ja tuotanto on pyritty yhdenmukaistamaan ympäristöystävälliseksi.