Tyylikkyyttä asumiseen ja vapaa-aikaan

Yksilöllistä suunnittelua

Luonnossuunnittelupalvelun avulla tarjoamme yksilöllistä ja ammattitaitoista suunnittelua alusta alkaen unelmiesi toteuttamiseksi.

Timberkoti pilaripalkki talot suunnitellaan tietokoneella kolmiulotteisiksi malleiksi, josta voidaan vaivattomasti havannoida eri näkymien kautta jokaisen suunniteltavan rakennuksen ulkonäkö ja tilaratkaisut. Näin pystyt paremmin näkemään jo suunnitteluvaiheessa talon kokonaisuutena ja voit vaikuttaa unelmatalosi lopulliseen muotoon.

Alkuun pääsee jopa ruutupaperipiirroksesta! Yhdessä suunnittelijamme kanssa kartoitetaan toiveet ja rakennuksen käyttötarkoitus. 

Varsinainen suunnittelu lähtee käyntiin pohjapiirroksesta, jolloin haetaan rakennuksen muotoa ja mittoja. Suurin sallittu kerrosala rakennuksille selviää useimmiten tontin tiedoista. Tarvittaessa voidaan sopia tonttikäynnistä myyjän ja/tai suunnittelijan kanssa. 


Suunnittelun vapautta

PilaripalkkiNimetön-1 -rakenne mahdollistaa hyvin monimuotoiset rakentamisen tilaratkaisut sekä kauniisti maisemaa avaavat suuret lasipinnat. Muodostettavan kolmiulotteisen mallin myötä asiakas pääsee näkemään tulevan talonsa eri puolilta todenmukaisissa kuvissa. Tarvittaessa talon luonnoksesta voidaan tehdä myös video. Onnistuneen suunnittelun kannalta on tärkeää, että asiakas pidetään aktiivisesti mukana koko luonnossuunnittelun ajan.

Lähtökohtana voidaan käyttää myös esim. arkkitehtipiirustuksia, jolloin valmiit piirustukset mmuntuvat vaivattomasti pilaripalkki -tekniikalle. Tällöin luonnossuunnittelusopimus ei ole välttämättä tarpeen, mutta sitä kautta voidaan vielä tehdä rakennuksen 3D-malli ja varmistaa, että lopputuloksesta tulee juuri toivotunlainen. 

Luonnossuunnitteluun sisältyy:

  • pohjapiirrokset
  • leikkauspiirros
  • 3D-näkymät ulkopuolelta eri kulmilta
  • muutoskerrat sopimuksen mukaan
  • optiona sisänäkymä
  • optiona video

9408 suunnittelu (kopio 1)