Tyylikkyyttä asumiseen ja vapaa-aikaan

Suunnittelu

Timberkodin tuotteissamme suunnittelun merkitys on suuri, joten apuna käytetään nykyaikaista ja erittäin tarkkaa erikoisräätälöityä 3D-suunnittelua. Näin kanssakäyminen asiakkaan kanssa helpottuu ja mittatarkasta kolmiulotteisesta mallista on helppo käydä läpi niin kokonaisuutta kuin yksityiskohtiakin. Visuaalisilla näkymillä pystytään hahmottamaan rakennuksen eri tiloja ja niiden käyttöä.

Vapaat ruutupaperiluonnokset ovat oiva lähtökohta, josta voidaan helposti jatkaa suunnittelua Timber Frame -rakenteella.

Toiveet täyttävän talon kokoaminen ajatuksista aidoksi suunnitelmaksi saattaa joskus olla haastavaa. Tarjoamamme luonnossuunnittelupalvelu antaa yksilöllistä ja ammattitaitoista suunnittelua alusta alkaen unelmien täyttämiseksi.

Myös valmiit rakennuskuvat tai arkkitehtipiirrokset soveltuvat erinomaisesti toteutettavaksi TimberFrame -tekniikalla. Ohessa esimerkkinä arkkitehtitoimiston suunnittelema huvilarakennus, jonka lopullinen toteutus on tehty Finnlamelli Timberkodin TimberFrame -rakenteella.