Tyylikkyyttä asumiseen ja vapaa-aikaan

Tapio Korjuksen huvila

Lisää kuvia mallista

Olympiavoittaja Tapio Korjus valitsi Timberkoti -huvilan!

Luonnonkauniiseen Haminan saaristoon nousee Tapio Korjuksen perheelle upea Timberkoti -huvila.
Tapio mieltyi erittäin modernia rakennustyyliä edustavaan Timberkoti -designiin, johon yhdistyy sopivasti ikiaikainen ja moni-ilmeinen rakennustapa puuliitoksineen ja näkyviin jäävine
seinä- ja kattopalkkeineen.

Myös täysin räätälöitävissä oleva rakennesuunnittelu ja toimitussisältö loivat edellytykset Korjuksen perheen täysin uniikille toteutukselle. Tapio Korjus kiitteleekin erittäin ammattitaitoista ja asiakasta kuuntelevaa Timberkoti- suunnittelijaa Marko Vuorista loistavasta lopputuloksesta. Marko tutustui rakennuspaikkaan saaristossa ja sen pohjalta lähti suunnittelu käyntiin ja hyvän yhteistyön tuloksena syntyi upea Villa Gregorius.

Tontti sijaitsee aivan saaren eteläkärjessä. Huvila onkin suunniteltu niin, että suuret ikkunapinnat mahdollistavat upean esteettömän näkymän talon sisäpihalta aina suoraan merellä.

Tapio Korjuksella on vahva luottamus Finnlamelliin yrityksenä joka panostaa korkealuokkaiseen laatuun ja hyvään asiakaspalveluun. Luottamus syntyi jo 90-luvulla hänelle toimitetun hirsihuvilan myötä.

Rakennusprojekti on jo hyvällä alulla tontin raivaustöiden osalta. Jatkossa projektin etenemistä voimme seurata Tapion omassa blogissa.

Jätä yhteydenottopyyntö