Tyylikkyyttä asumiseen ja vapaa-aikaan

Laatu ja osaaminen

Laadukasta puutalorakentamista perinteitä vaalien

Timberkodin runko-osat työstetään tietokoneohjatuilla erikoistyöstökoneilla samoista aihioista kuin Finnlamellin laadukkaat hirsituotteet. Näin tuotannossamme yhdistyy perinteinen rakentaminen tämän hetken huipputekniikkaan ja osaamiseen. Tuotantolinjojemme ammattilaisten käsittelyssä syntyy korkealuokkainen ja mittatarkka Timber Frame -talorunko.

Sydän puusta

Valmistamme runko-osien aihiot hitaasti kasvaneista tasalaatuisista ja suorarunkoisista havupuista, kuusesta tai männystä. Rungot halkaistaan ja liitetään jälleen yhten puun kova sydänosa ulospäin. Tuotantoprosessissa syntyvä puujäte hyödynnetään tehtaalla lämpöenergiana.

Talotoimituksen laajuuden mukaisesti asiakkaillemme toimitettavien muiden rakennusmateriaalien kanssa pyrimme noudattamaan samaa korkealaatuista ja ekologista linjaa.

Luotettava valinta

Olemme tehneet laadunvarmistusyhteistyötä VTT:n kanssa jo pitkään. Timber frame -tuotannossa käytettävät sormijatketut rakennesahatavarat ja liimapuukannakkeet kuuluvat VTT:n sertifioimiin tuotteisiin. Vientiä varten meillä on kohdemaiden omat laatusertifikaatit.